Tätskikt i konstruktion på en innergård

Tätskikt

Välkommen till ABTOT Mark och Anläggning, din erfarna partner för tätskiktning och högkvalitativ tätskiktsrenovering. Vi inser vikten av att säkerställa att dina ytor är skyddade mot fukt och andra skador.

Tätskikt i konstruktion på en innergård

Varför välja oss för tätskiktning och tätskikts­renovering?

Tätskiktning och tätskiktsrenovering är strategier av central betydelse för att förlänga livslängden på olika ytor och byggnadsstrukturer samt för att säkerställa deras skydd mot fuktrelaterade problem. Vid ABTOT Mark och Anläggning innebär vår expertis och precision att vi är redo att erbjuda pålitliga lösningar som garanterar optimalt skydd för dina tillgångar.

Oavsett om du behöver utföra tätskiktsarbeten på ett nytt projekt eller om du planerar att renovera befintliga tätskikt, är ABTOT Mark och Anläggning redo att erbjuda skräddarsydda och pålitliga lösningar.

Expertkompetens inom tätskikt för hållbart skydd

Vårt kompetenta team består av yrkesmän med specialisering inom tätskiktning och tätskiktsrenovering. Genom noggrann analys och skicklig applicering ser vi till att dina ytor blir väl skyddade och förnyade.

“Projektet Kv Orienteraren genomfördes genom att arbeta tillsammans med en innovativ KA som redan från början var delaktig med åsikter och förslag för att se och visualisera progressen genom en detaljerad kontrollplan så att beställaren känner en tillförsikt i genomförandet.”

Karl-Anders Persson, Kontrollansvarig på KAKAP AB

Fördelar med att välja ABTOT för tätskiktning

  • Noggrann utvärdering

Vi utvärderar dina ytor noggrant för att avgöra vilken typ av tätskiktning eller tätskiktsrenovering som bäst passar för att förstärka deras integritet.

 

  • Professionell applicering

Vi använder högkvalitativa tätskiktsprodukter och genomför exakt applicering för att skapa en stark barriär mot fukt och förebygga eventuella skador.

 

  • Miljömedvetenhet

Vi strävar efter att använda miljövänliga tätskiktsprodukter som kombinerar effektivt skydd med hänsyn till miljön.

 

  • Säkra investeringar

Att investera i professionell tätskiktning och tätskiktsrenovering är att investera i yternas hållbarhet och långsiktiga värde.

 

  • Förebyggande underhåll

Genom att agera i förebyggande syfte kan du undvika kostsamma reparationer och skador i framtiden.

 

  • Anpassade lösningar

Vi skräddarsyr våra tätskiktningstjänster för att passa olika ytor och deras specifika behov.

Framtiden för skyddade ytor med tätskiktning

Vi på ABTOT tror att tätskiktning och tätskiktsrenovering inte bara handlar om förhindrande av skador utan om att skapa en solid grund för långvarig hållbarhet. Oavsett om det är tak, terrasser eller andra ytor, är vi här för att stärka och skydda dina tillgångar.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få skräddarsydda lösningar för tätskiktning och tätskiktsrenovering som ger dina ytor en stark och hållbar framtid!

Så här går det till

Vanliga frågor om tätskikt

Här är några av de vanligaste frågorna vi får om tätskiktning och tätskiktsrenoveringar. Vi hoppas att dessa svar ger dig en klarare bild av processen och fördelarna med vår tjänst.

Hur lång tid tar en typisk tätskiktsrenovering?

Tiden för en tätskiktsrenovering kan variera beroende på ytan och omfattningen av arbetet. Vi kan ge dig en uppskattning baserat på dina specifika behov.

Vad är skillnaden mellan tätskiktning och tätskiktsrenovering?

Tätskiktning involverar applicering av ett initialt skyddande skikt, medan tätskiktsrenovering innebär att förnya eller reparera ett befintligt skikt som har skadats eller slitits.

Vilka ytor kan tätskiktas?

Tätskiktning kan appliceras på olika ytor, inklusive tak, terrasser, balkonger, våtrum och källare för att förhindra fuktproblematik och skador.

När behöver jag utföra tätskiktsrenovering?

Tätskiktsrenovering är nödvändigt när det befintliga tätskiktet har blivit skadat, slitits eller är i dåligt skick. Det kan också vara aktuellt efter en tid av exponering för väder och slitage. Om du märker tecken på fukt, läckage eller skador på dina ytor, kan det vara en indikation på att tätskiktet är i behov av renovering eller ny applicering.

Vad är tätskiktning och varför är det viktigt?

Tätskiktning är processen att applicera ett tunt skikt av vattentät material på ytor för att förhindra fuktintrång. Det är viktigt eftersom det skyddar ytor från vattenrelaterade skador och förlänger deras livslängd.

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.