1. Start
  2. /
  3. Referensprojekt
  4. /
  5. Guldfisken – Innergårdsrenovering

Projekt Guldfisken

Återupplivning av innergården vid Nybrogatan 55

Efter flera år av förfall på innergården vid Nybrogatan 55 tog de nya fastighetsägarna tag i saken. De ville ge gården nytt liv och förvandla den till en trivsam och inbjudande plats. Projektet innefattade omfattande åtgärder, inklusive borttagning av gammalt material och ersättning med nya, moderna material.

Stenläggning av innergård

Entrérenovering och källarvåning

På framsidan mot gatan genomfördes också viktiga förbättringar. Under trottoaren fanns en källarvåning som behövde renoveras. Ett nytt tätskikt installerades för att säkerställa en säker och hållbar konstruktion. Därefter lades plattorna tillbaka för att förnya entréns utseende och göra den mer inbjudande.

Renovering av innergård och entré till sin forna glans

Detta ambitiösa projekt genomfördes under sommaren 2023, och resultatet är en innergård och entré som har återfått sin forna glans och är redo att välkomna både nuvarande och framtida hyresgäster. ABTOT är stolta över att ha varit en del av detta projekt och bidragit till att förbättra utemiljön för fastighetens invånare.

Innergård där man påbörjat omläggning av plattor

Intresserad av att renovera en innergård?

Läs mer om hur vi jobbar med innergårdar

ABTOT är din pålitliga partner för innergårdsrenoveringar som tar fastighetens utemiljöer till nya nivåer. Vi förstår att din innergård är en förlängning av ditt hem och därför förtjänar den samma omsorg och uppmärksamhet.

innergardar

Se liknande projekt

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)