1. Start
  2. /
  3. Referensprojekt
  4. /
  5. Havstomt på Värmdö

Havstomt på Värmdö

Havstomten på Värmdö har förvandlats från en vision till en verklighet genom samarbete med de boende. Vår passion är att göra drömmar till verklighet, och det är precis vad vi har gjort här.

IMG-20230915-WA0007

Flytande trappsteg och utökat poolområde

Vi har skapat en helt unik gång av flytande trappsteg som leder till bryggan. Varje steg är integrerat med LED-belysning som kan skifta i färger enligt önskemål. Det är inte bara en praktisk lösning utan också ett konstverk som lyser upp kvällarna. För att göra det ännu mer inbjudande har vi planterat försiktigt längs gången, vilket ger en harmonisk koppling till naturen.

Poolområdet har utökats och nu finns även en jacuzzi. Här har vi kombinerat kraftiga betongmurar med korten stål och trä för en modern och hållbar estetik. Det är en plats för avkoppling och lyxiga stunder utomhus.

För att förstärka skärgårdskänslan har vi arbetat med landskapet. Vi har skapat en enklare stranddel och även skrapat fram berg längs med tomten. Träd har planterats i betongsektionen, vilket ger en ännu mer naturlig koppling till omgivningen.

Framtida planer

Vår strävan efter skönhet och funktionalitet fortsätter. I hösten 2023 kommer betonggången att förlängas till framsidan av huset, där fler kreativa lösningar med korten och LED-belysning kommer att implementeras.

ABTOT är stolta över att ha varit en del av detta projekt och ser fram emot att hjälpa dig förverkliga dina utomhusdrömmar. Om du har liknande visioner eller behöver hjälp med utemiljöprojekt, är vi här för att göra dem till verklighet.

Intresserad av att renovera en utemiljö?

Läs mer om hur vi jobbar med utemiljöer

ABTOT är din expertpartner inom totalentreprenad för utemiljöer. Vi förstår att skapandet av en perfekt utomhusmiljö kräver inte bara kompetens inom olika områden, utan även en helhetssyn och en passion för att överträffa förväntningar.

totalentreprenor-utemiljo

Se liknande projekt

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)