Abtot AB

Ett företag med traditioner i tiden

Kontakta ossVåra tjänster

Välkommen till

ABTOT AB

ABTOT startades av Tage Olofsson 1964 under namnet Tage Olofssons trädgårdsanläggning. 1994 gjordes företaget om till ett aktiebolag. Det gjorde Tages tillsammans med sina tre söner: Anders, Mikael och Patrik. AB Tage Olofssons Trädgårdsanläggningar har idag 7st heltidsanställda samt 2st säsongsanställda medarbetare.

ABTOT utför markentreprenader för bostadsrättsföreningar, kommunala bostäder, privata trädgårdar, schaktet till byggmästare, rörläggare och elfirmor. I företaget finns en gedigen maskinpark med allt ifrån grävmaskiner och hjullastare till lättare utrustning som mätinstrument och vibratorplattor.

ABTOT är medlem i riksförbundet trädgårdsanläggarna (www.tradgardsanlaggarna.se) samt följer ett välutvecklat miljö- och kvalitetsystem. Med gedigen kompetens och erfarenhet inom branschen finns det få arbeten som ABTOT idag inte klarar av.

ABTOT utför allt ifrån stora marknadsanläggningar till mindre trädgårdsanläggningar. En av specialiteterna är dränering. Med gällande ROT-avdrag passar många kunder samtidigt på att återställa med en markanläggning. ROT-avdrag omfattar både dränering och återställning.

Tjänster

Finplanering

Genom smarta tillvägagångssätt och med våra smidiga maskiner klarar vi att utföra helheten till er entreprenad.

Innergård

Trånga utrymmen, fuktproblem eller slut på idéer. Vi på ABTOT hjälper er att komma igång med planeringen och slutför sedan arbetet med er innergård.

Kontakta oss

Mikael Olofsson
Projektledare

 0708-96 47 55

 Mikael@abtot.se

Anders Olofsson
VD

 Anders@abtot.se

Förfrågan

  08-15 46 33

  stockholm@abtot.se

  0708-96 47 55

  info@abtot.se