1. Start
  2. /
  3. Referensprojekt
  4. /
  5. Innergårdsrenovering åt HSB

Innergårds­renovering åt HSB

På Rinkebysvängen 75 har vi haft privilegiet att arbeta tillsammans med HSB för att förnya innergårdarna och skapa en ännu mer levande och trivsam miljö för de boende. Vår vision var att inte bara förbättra utseendet utan också öka funktionaliteten och möjligheten för social samvaro.

 

lekplats på innergård

Innovation för barnen

Barnens glädje och säkerhet är en prioritet för oss. Därför har vi byggt en helt ny lekplats där barnen kan utforska, leka och skapa minnen. Detta är en plats där fantasin blomstrar och skratt fyller luften.

Snygg och hållbar plattsättning

För att göra området ännu mer attraktivt och användbart har vi utfört professionell plattsättning längs med körbanan. Detta inte bara förbättrar utseendet utan också ökar tillgängligheten och säkerheten för alla som rör sig i området.

Vi har också lagt tonvikt på grönska i vårt arbete. Genom att skapa planteringslådor längs körbanan och i andra områden har vi inte bara förskönat området utan även främjat biologisk mångfald och en känsla av natur mitt i staden.

Resultatet av vårt arbete

Vi förstår vikten av social samvaro och att skapa platser där grannar kan mötas och umgås. Därför har vi skapat en modern grillplats där de boende kan samlas för måltider och gemenskap. Det är en plats där minnen skapas och relationer fördjupas.

ABTOT är stolta över att ha varit en del av detta projekt och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med liknande projekt som förbättrar och berikar våra utemiljöer. Om du har visioner för din utemiljö eller behöver hjälp med liknande projekt, tveka inte att kontakta oss. Vi är redo att göra din vision till verklighet.

Intresserad av att renovera en innergård?

Läs mer om hur vi jobbar med innergårdar

ABTOT är din pålitliga partner för innergårdsrenoveringar som tar fastighetens utemiljöer till nya nivåer. Vi förstår att din innergård är en förlängning av ditt hem och därför förtjänar den samma omsorg och uppmärksamhet.

innergardar

Se liknande projekt

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)