1. Start
  2. /
  3. Referensprojekt
  4. /
  5. Innergårdsrenovering på Kungsholmen

Innergårds­renovering på Kungsholmen

Skapandet av en oas.

När en bostadsrättsförening på Kungsholmen beslutade sig för att omvandla en trist yta till en trivsam uteplats, vände de sig till ABTOT för att förverkliga sin vision. Vår kompetenta personal tog sig an uppdraget att projektera och genomföra detta spännande projekt.

 

fridhemsplan_1-min

Smidigt genomförande och samarbete med HSB

Efter att bygglovet hade skickats in och fått det godkänt, kunde vi påbörja arbetet under sen våren 2023. Samarbetet med HSB var avgörande för att säkerställa att projektet flöt smidigt och uppfyllde föreningens förväntningar.

Från trist yta till blomstrande oas

Med vår expertis inom trädgårdsdesign och utomhusprojekt, omvandlade vi den tidigare trista ytan till en blomstrande oas som nu är redo att välkomna föreningens medlemmar till avkoppling och gemenskap.

fridhemsplan_5-min

Intresserad av att renovera en innergård?

Läs mer om hur vi jobbar med innergårdar

ABTOT är din pålitliga partner för innergårdsrenoveringar som tar fastighetens utemiljöer till nya nivåer. Vi förstår att din innergård är en förlängning av ditt hem och därför förtjänar den samma omsorg och uppmärksamhet.

innergardar

Se liknande projekt

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)