1. Start
 2. /
 3. Om oss
 4. /
 5. Jobba hos oss

Jobba hos oss

Varje dag i vår bransch mark och anläggning är en möjlighet till framgång och utveckling. Vår arbetsplats är mer än bara ett jobb, det är en plats där dina ambitioner möter verklighet. Vi är inte bara en arbetsgivare, vi är en gemenskap som delar samma vision, och vi välkomnar dig att vara en del av den.

Så välkommen till oss på ABTOT, där ditt engagemang möts med möjligheter och där din framtid börjar forma sig idag.

Lediga tjänster

Varför jobba hos ABTOT?

Att arbeta hos ABTOT erbjuder en unik och givande arbetsmiljö. Här är några av de främsta skälen till varför du bör överväga att bli en del av vårt team:

 • Profesionell utveckling

ABTOT prioriterar kontinuerlig utbildning och professionell utveckling. Du kommer att ha möjlighet att förbättra dina färdigheter och bygga en framgångsrik karriär.

 • Teamkänsla

Vi värdesätter samarbete och tror på att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Vårt team är som en familj, och vi stöttar varandra i alla projekt.


 • Utmanande projekt

ABTOT är kända för att hantera spännande och utmanande projekt. Det ger dig möjlighet att arbeta med varierande och intressanta arbetsuppgifter.

 • Miljömedvetenhet

Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön och främja hållbarhet i allt vi gör. Om du delar vår passion för miljön, kommer du att trivas här.

 • Stabilitet

Som en etablerad aktör inom vår bransch, erbjuder ABTOT stabil anställning och möjligheten att bygga en långsiktig karriär.

Kultur: Vi är stolta över vår företagskultur som betonar ärlighet, integritet och respekt för alla våra anställda.

 • Framtidsutsikter

ABTOT är alltid på jakt efter talanger som vill växa med oss. Här finns goda möjligheter att utvecklas och avancera inom organisationen.

 • Löner

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och förmåner för att belöna våra anställda för deras hårda arbete och engagemang.

 • Spännande bransch

Om du vill vara en del av en dynamisk och framåtskridande bransch, är ABTOT platsen att vara på.

 • Stolt gemenskap

ABTOT-anställda är stolta över sitt arbete och företaget de representerar. Det är en gemenskap som du kommer att vara glad över att vara en del av.

Sammanfattningsvis, ABTOT erbjuder inte bara ett jobb, utan en möjlighet att växa, utvecklas och vara en del av en passionerad och engagerad gemenskap. Om du delar våra värderingar och tror att du kan bidra till vårt team, ser vi fram emot att höra från dig.

Försäkringar

Vi förstår att livet händer. Därför erbjuder ABTOT försäkringsalternativ som är tänkta att ge dig lite extra sinnesro. Ta hand om dig, vi hjälper till med det vi kan.

Friskvård

Vi är måna om våra medarbetares hälsa och många delar för våra medarbetare är fysiska. ABTOT gör sitt bästa för att använda ergonomiska verktyg, men att må bra är att träna. Vi ger av den anledningen samtliga anställda på ABTOT friskvårdsbidrag.

Utveckling

Hos ABTOT tror vi på ständigt lärande. Medan du jobbar med oss, kommer du att upptäcka nya möjligheter att finslipa dina färdigheter och bredda ditt kunnande. Vi uppmuntrar alltid tillväxt på alla nivåer.

kontakt-01

“Här på ABTOT är ingen dag den andra lik."

Simon Olofsson, VD ABTOT

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Vill du vara med och förbättra Sverige inom mark & anläggning? Då har du kommit rätt. Hitta en tjänst som passar dig och skicka in din ansökan idag!

Namn*(Obligatoriskt)
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.