En lastbil med kran som lyfter en blå container
  1. Start
  2. /
  3. Våra tjänster
  4. /
  5. Totalentreprenör Utemiljö

Totalentreprenad för utemiljö

ABTOT är din partner inom totalentreprenad för utemiljöer från start till mål. Vi förstår att skapandet av en perfekt utomhusmiljö kräver inte bara kompetens inom olika områden, utan även en helhetssyn och en passion för att överträffa förväntningar.

Fem byggarbetare framför en grävskopa

Vad är totalentreprenad?

Totalentreprenad är en entreprenadform där entreprenören som oss på Abtot, har det övergripande ansvaret för hela byggprojektet, från planering och projektering till utförande och färdigställande. I en totalentreprenad tar entreprenören ansvar för att samordna alla delar av projektet, inklusive arbetskraft, materialanskaffning, underleverantörer och projektledning. Det innebär att beställaren endast behöver ha kontakt med entreprenören och inte med varje enskild underleverantör.

Totalentreprenad ger beställaren fördelen av att ha en enda ansvarig part för hela projektet, vilket kan förenkla kommunikationen och minimera risken för missförstånd eller konflikter mellan olika parter. Totalentreprenören tar också på sig den övergripande ekonomiska risken för projektet och ansvarar för att uppfylla de avtalade kraven och leverera projektet inom den överenskomna tidsramen och budgeten.

Varför välja oss som totalentreprenör?

Att vara totalentreprenör för utemiljö innebär att vi tar hand om alla aspekter av ditt projekt, från planering till genomförande. Vår breda kompetens och erfarenhet gör oss till den idealiska partnern för att förverkliga din drömutemiljö.

Totalentreprenör som är expert på utemiljö

Vårt team består av erfarna landskapsarkitekter, hantverkare och projektledare som tillsammans arbetar för att leverera en komplett och imponerande utemiljö. Genom att samordna alla delar av projektet kan vi garantera att resultatet inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

“Företaget andas kunskap och engagemang”

Ordförande BRF HSB

Som totalentreprenör erbjuder vi:

  • Helhetssyn

Vi tar hand om allt från koncept och design till byggnation och färdigställande. Du behöver bara en kontakt för hela processen.

 

  • Skräddarsydd design

Vi lyssnar på dina önskemål och skapar en skräddarsydd utemiljö som är helt anpassad efter dina behov och smak.

 

  • Projektledning

Våra erfarna projektledare hanterar alla aspekter av projektet, inklusive tidplan, resurshantering och kvalitetskontroll.

 

  • Hållbara materialval

Vi prioriterar miljövänliga och hållbara material som både är vackra och tåliga över tid.

En ljusare framtiden för utemiljöer med ABTOT

Vi på ABTOT tror att att vara totalentreprenör för utemiljöer innebär att vi inte bara bygger strukturer, utan skapar platser där människor trivs och skapar minnen. Oavsett om det är en kommersiell anläggning eller en privat trädgård, är vi här för att omvandla din vision till verklighet. Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och planer!

Så här går det till

Vanliga frågor om totalentreprenad för utemiljö

Här är några av de vanligaste frågorna vi får om totalentreprenad för utemiljöer. Vi hoppas att dessa svar ger dig en klarare bild av processen och fördelarna med vår tjänst.

Kan ni hjälpa till med underhåll av utemiljön efter projektets slutförande?

Ja, vi erbjuder även eftervårdstjänster och underhåll av utemiljön efter att projektet är slutfört. Vi kan skapa en underhållsplan som passar dina behov och ser till att din utemiljö förblir i toppskick år efter år.

Vad är fördelen med att anlita en totalentreprenör?

Genom att anlita en totalentreprenör som ABTOT behöver du bara ha en kontakt för hela processen. Vi tar hand om koordineringen mellan olika delar av projektet, vilket sparar tid och minskar risken för missförstånd. Det ger dig också en mer smidig och effektiv projektupplevelse.

Vad innebär totalentreprenad för utemiljöer?

Totalentreprenad för utemiljöer innebär att ABTOT tar hand om alla aspekter av ditt projekt, från den inledande planeringen till slutgiltig färdigställande. Det inkluderar koncept och design, markarbeten, installation av grönområden, stenläggning, och allt annat som krävs för att skapa din drömutemiljö.

Relaterade projekt

Utforska våra relaterade projekt. Låt dig inspireras av den kvalitet och innovation som kännetecknar ABTOTs arbete.

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.