1. Start
  2. /
  3. Om oss

Om ABTOT

ABTOT grundades 2012 och drivs av tredje generationens anläggare. Vi erbjuder mark och anläggningstjänster till privata och offentliga aktörer i stockholmsregionen med omnejd.

Ett nytänkande företag i en konservativ bransch

Vi är ett nytänkande bolag i en konservativ bransch som levererar kvalitet till våra kunder. Med en ödmjuk och hjälpsam inställning jobbar vi tillsammans för att bygga långsiktiga kundrelationer och en rolig och säker arbetsplats för våra anställda. Vi erbjuder tjänster inom finplanering, grovpla­nering, skötsel och vinterunderhåll. Därtill erbjuds även transporter, projektering och konsultation.

 

Kvalitet

Vi är en ledande aktör inom vår bransch, och kvalitet är en hörnsten i allt vi gör. Vårt engagemang för högsta kvalitet genomsyrar varje aspekt av vårt arbete. Från våra välutbildade medarbetare till de material och tekniker vi använder, strävar vi alltid efter att leverera fantastiska resultat. Vi kompromissar aldrig när det kommer till kvalitet, för vi förstår att våra kunders tillfredsställelse är vårt främsta mål.

Noggrannhet

Noggrannhet är en av våra kärnvärden. Vi vet att varje detalj är viktig, oavsett projektets omfattning. Genom noggrann planering, precision och uppmärksamhet på detaljer säkerställer vi att varje arbetsfas genomförs med högsta möjliga standard. Det är den noggrannheten som gör att våra projekt sticker ut och garanterar att våra kunder får resultat som överträffar deras förväntningar.

Säkerhet

Säkerhet är vår högsta prioritet. Vi värnar om våra medarbetares och kunders välbefinnande i alla lägen. Genom att följa strikta säkerhetsprotokoll och använda de senaste säkerhetsteknikerna och utrustningen, skapar vi en arbetsmiljö där riskerna minimeras och olyckor förebyggs. Vår dedikation till säkerhet är en grundpelare i vårt arbete och garanterar att alla projekt utförs på ett tryggt och säkert sätt.

ABTOT är ISO-certifierade

Vi förstår att nöjda kunder är vår viktigaste framgångsmätare. Därför har vi implementerat en stark egenkontrollprocess som stöds av vårt kvalitets- och miljösystem. Genom att vara certifierade enligt ISO9001 och ISO14001 säkerställer vi en standardiserad och pålitlig verksamhet.

Vi värnar också om våra medarbetares välbefinnande och arbetsmiljö. Genom att följa riktlinjerna enligt SFS1977:1160/1166 säkerställer vi att våra arbetsplatser är säkra och hälsosamma. Våra medarbetare är vår styrka, och deras trygghet är en prioritet för oss.

om-01

Vår historia

Våra utmärkelser

Vill du jobba hos oss?

Vill du vara med och förbättra Sverige inom mark & anläggning? Då har du kommit rätt. Hitta en tjänst som passar dig eller skicka in din ansökan idag!

om-05
om-cta

Få en offert på ditt projekt

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.