1. Start
  2. /
  3. Referensprojekt
  4. /
  5. Innergårdsrenovering på Östermalm

Innergårds­renovering på Östermalm

I hjärtat av Östermalm, Stockholm, stod en innergård i behov av en uppfräschning, och ABTOT var på plats för att leverera. Vårt uppdrag omfattade en omfattande renovering som omvandlade en trist yta till en trädgårdsdröm.

 

greveture4

Oasen mitt i stan

Vårt skickliga team byggde upp ett elegant trädäck komplett med en stilfull pergola som inte bara förbättrade innergårdens estetik utan också erbjöd skugga och avskildhet. Trädäcket blev en plats för avkoppling och socialt umgänge.

För att öka den gröna skönheten och skapa en harmonisk atmosfär anlade vi växtbäddar med noggrant utvalda växter och blommor. Dessa växtbäddar blev levande konstverk som gav innergården en känsla av naturen mitt i stadens hjärta.

För att balansera det gröna och skapa vackra gångvägar och sittplatser placerade vi eleganta granithällar i betong. Dessa hällar inte bara förbättrade utseendet på innergården utan erbjöd också funktionella ytor för promenader och avkoppling.

Renovering för avkoppling och harmoni

Resultatet av vårt arbete på Östermalm är en innergård som inte bara är vacker utan också funktionell. Den är nu redo att välkomna invånarna till en avkopplande och harmonisk plats mitt i stadens brus. Med vårt engagemang för kvalitet och detaljer levererade vi en innergård som kommer att vara en glädje för generationer framöver. ABTOT är stolta över att ha varit en del av detta projekt och ser fram emot att fortsätta förvandla innergårdar runt om i Stockholm till fantastiska utomhusutrymmen.

Renovering av innergård i Stockholm

ABTOT är din pålitliga partner för innergårdsrenovering i Stockholm. Vi har många års erfarenhet av att förvandla tråkiga och slitna innergårdar till vackra och funktionella utrymmen där invånarna kan njuta av frisk luft och gemenskap.

Vår expertis sträcker sig över alla aspekter av innergårdsrenovering, från planering och design till genomförande och färdigställande. Vi tar hänsyn till både estetiska och funktionella aspekter för att skapa innergårdar som passar dina önskemål och behov.

Oavsett om du behöver en totalrenovering av din innergård i Stockholm eller bara vill göra mindre förbättringar, är ABTOT det rätta valet. Vi arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att ditt projekt slutförs till din fulla tillfredsställelse.

Kontakta oss idag för att diskutera dina renoveringsbehov för innergården i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en innergård som kommer att vara en glädje för dig och dina grannar i många år framöver.

Välkommen till ABTOT, din expert på innergårdsrenoveringar i Stockholm

Behöver din brf innergårdsrenovering, läs mer här!

greveture41

Intresserad av att renovera en innergård?

Läs mer om hur vi jobbar med innergårdar

ABTOT är din pålitliga partner för innergårdsrenoveringar som tar fastighetens utemiljöer till nya nivåer. Vi förstår att din innergård är en förlängning av ditt hem och därför förtjänar den samma omsorg och uppmärksamhet.

innergardar

Se liknande projekt

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)