1. Start
  2. /
  3. Referensprojekt
  4. /
  5. Finplanering för BRF Jupiter

Finplanering för BRF Jupiter

Projektet Brf Jupiter var en finplaneringsutmaning som ABTOT tog sig an med stor entusiasm. Det här projektet krävde en särskild fokus på biologisk mångfald, och vi var redo att omsätta den visionen i praktiken.

 

jupiter1

Finplanering med biologisk mångfald

ABTOT har en djup förståelse för vikten av finplanering i utemiljöprojekt. Det handlar om att ta fram de sista detaljerna som ger utomhusområdet sin slutgiltiga charm och användbarhet. Vi har dedikerade experter och yrkesmän som är specialiserade på finplanering och som har arbetat på en mängd olika projekt med olika krav och utmaningar.

Brf Jupiter var särskilt intressant eftersom projektet hade en uttalad inriktning på biologisk mångfald. För oss på ABTOT är detta ett viktigt område som vi tar på stort allvar. Vi anlade växtbäddar och planteringar som inte bara var estetiskt tilltalande utan också gynnsamma för den lokala miljön och dess invånare. Vår plantering inkluderade ett urval av växter som lockar till sig pollinatorer som bin och fjärilar, vilket främjar en sund ekosystembalans.

Resultatet av vårt arbete

Efter att projektet Brf Jupiter var slutfört, kunde vi beundra resultatet av vårt arbete. Det var en innergård som inte bara var vacker utan också en plats där biologisk mångfald kunde trivas. Våra noggrant planerade växtbäddar och val av växter hade skapat en harmonisk och estetiskt tilltalande miljö samtidigt som de främjade den biologiska mångfalden i området.

ABTOT är stolta över att ha varit en del av projektet Brf Jupiter och ser fram emot att fortsätta arbeta med utemiljöer som kombinerar både skönhet och miljöhänsyn. Kontakta oss om du har egna idéer för finplanering eller andra utomhusprojekt.

Med ABTOT, din expertpartner för finplanering, kan du skapa utomhusutrymmen som inte bara är vackra utan också gynnar den omgivande naturen. Vi är här för att hjälpa dig att förvandla dina visioner till verklighet.

jupiter5

Intresserad av finplanering?

Läs mer om hur vi jobbar med finplanering

Med lång erfarenhet av finplanering och ett team av experter inom mark & anläggning, är vi din partner för att förverkliga dina utomhusdrömmar. Kontakta oss idag och ta det första steget mot att skapa en imponerande utomhusmiljö.

case-singel-05

Se liknande projekt

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)