En överblicksbild på en nybyggd innegård
  1. Start
  2. /
  3. Våra tjänster
  4. /
  5. Innergårdsrenovering Stockholm

Innergårdsrenovering Stockholm

ABTOT är din pålitliga partner för innergårdsrenoveringar i Stockholm, där vi tar din fastighets utemiljöer till nya höjder. Vi förstår att din innergård är en förlängning av ditt hem och förtjänar samma omsorg och uppmärksamhet. Med vår expertis kombinerar vi traditionellt hantverk med innovativ design, vilket resulterar i unika och funktionella utemiljöer som låter dig njuta av ditt utomhusutrymme på bästa sätt. Vi är dedikerade till att skapa innergårdar som inte bara är vackra att se på, utan också praktiska och hållbara för långvarig njutning.

En yta med sitplatser på en innergård

Varför behöver man renovera innergård i Stockholm?

Innergårdar med slitstarka ytor är vanligtvis utformade för att hålla i cirka 50 år vid rätt utfört arbete. Efter denna tidsperiod kan det vara nödvändigt med en tätskiktsrenovering för att bevara strukturen och förlänga dess livslängd. Genom en renovering kan du undvika potentiella skador på konstruktionsbetongen och ge din innergård en nytt liv. Dessutom kan en renovering förbättra estetiken och funktionaliteten hos din innergård, vilket gör den till en mer attraktiv och användbar plats för dina grannar.

ABTOT är experter på att renovera innergårdar i Stockholm och är redo att hjälpa dig med ditt projekt. Vårt erfarna och kunniga team är utrustat med moderna maskiner och teknik för att utföra renoveringen effektivt och noggrant. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från att anlägga nya ytor till att skapa grönskande oaser och installera praktiska strukturer. Oavsett dina önskemål kan du lita på vårt team för att förvandla din innergård till en plats som kommer att vara vacker, funktionell och hållbar under många år framöver.

Gör din innergård unik i Stockholm

Ett hus med innergård i Stockholm erbjuder en möjlighet att förgylla ditt boende utomhus. Vi är specialiserade på att skapa harmoniska utemiljöer som smälter samman med din bostadsmiljö. Genom att skräddarsy designen efter ditt hus skapar vi en sömlös övergång mellan inomhus och utomhus.

Kvalitet och hållbarhet är grundläggande för vårt arbete. Vi använder noggrant utvalda material och följer de högsta branschstandarderna för att säkerställa att din innergård inte bara är vacker utan också långlivad.

"Projektet Kv Orienteraren genomfördes genom att arbeta tillsammans med en innovativ KA som redan från början var delaktig med åsikter och förslag för att se och visualisera progressen genom en detaljerad kontrollplan så att beställaren känner en tillförsikt i genomförandet."

Karl-Anders Persson, Kontrollansvarig på KAKAP AB

Fördelar med att renovera er innergård i Stockholm

  • Projektrådgivning

Våra erfarna projektörer hjälper dig att definiera och förverkliga din vision för innergården. Genom att samarbeta med dig tar vi fram konkreta planer och idéer för att skapa din dröm-uteplats.

  • Hållbara materialval

Vi väljer noggrant material som är anpassade för att stå emot väder och slitage. Med hållbarhet som fokus ser vi till att din innergård behåller sin skönhet och funktionalitet över tiden.

  • Estetisk design

Vi balanserar praktiska aspekter med kreativ design för att skapa en innergård som inte bara är funktionell utan också estetiskt tilltalande. Vi tar hänsyn till detaljer som färger, texturer och layout.

  • Kvalitetssäkring

Vi håller vårt arbete på en hög nivå genom att följa våra kvalitetsmål. Varje steg i renoveringsprocessen genomgår noggrann kontroll för att säkerställa att dina förväntningar uppfylls.

Skapa en inbjudande och hållbar innergård med ABTOT

Vi strävar efter att förvandla din innergård i Stockholm till en plats där du kan njuta av både funktionell skönhet och trygghet. Med ABTOT Mark och Anläggning vid din sida för din innergårdsrenovering kan vi tillsammans skapa en unik och praktisk utomhusmiljö. Kontakta oss idag för att diskutera ditt kommande projekt!

Så här går det till

Vanliga frågor om innergårdsrenoveringar

Här är några av de vanligaste frågorna vi får om innergårdsrenovering. Vi hoppas att dessa svar ger dig en klarare bild av processen och fördelarna med vår tjänst.

Hur kan jag underhålla min renoverade innergård?

För att bevara din renoverade innergård är det viktigt att regelbundet rengöra ytor, ta hand om växter och hålla ögonen öppna för eventuella skador. Vi på Abtot ger gärna vårdinstruktioner så innergården bibehåller sin glans. Vi genomför också  professionella inspektioner och underhållning av tätskikten regelbundet.

Hur lång tid tar det att renovera en innergård?

Tiden för en innergårdsrenovering kan variera beroende på omfattningen av arbetet och eventuella förberedelser som krävs. Mindre projekt kan ta några veckor medan mer omfattande renoveringar kan ta flera månader. Kontakta oss för att få en tydligare tidsram på ditt projekt.

Vilka tecken indikerar att min innergård behöver renoveras?

Sprickor i ytan, vattenansamlingar, avflagning av beläggningar och skador på betongen kan vara tecken på att din innergård behöver renoveras. Om ytan har blivit sliten eller inte längre uppfyller dina behov, kan en renovering vara fördelaktig.

Vad är en innergårdsrenovering?

En innergårdsrenovering handlar om att förnya och förbättra utomhusutrymmet mellan byggnader. Det kan innebära att anlägga nya ytor, installera grönområden, uppdatera strukturer och skapa en mer estetiskt tilltalande och funktionell miljö.

Relaterade projekt

Utforska våra relaterade projekt. Låt dig inspireras av den kvalitet och innovation som kännetecknar ABTOTs arbete.

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.