1. Start
  2. /
  3. Referensprojekt
  4. /
  5. Banbrytande projekt i Fittja

Banbrytande projekt i Fittja

Projektet med gröna tak i Fittja var en banbrytande satsning som krävde ett tätt samarbete mellan kund, arkitekt och entreprenör. ABTOT tog på sig uppdraget att utföra anläggningsentreprenaden för dessa gröna tak, och resultatet var en imponerande prestation.

Rabatt med blommor i Fittja

Ett omfattande projekt

Med en yta på cirka 20,000 kvadratmeter var detta inte ett vanligt grönt takprojekt. Det krävde noggrann planering och precision i varje steg av processen. Vi började med att välja rätt typ av överbyggnad och substrat för att säkerställa att taken skulle vara hållbara och fungera som de skulle. Växtmaterialet var en blandning av bar-rotat och sådd, och planteringen utfördes med expertis och noggrannhet av Peter Korn.

Projektet i Fittja spände över två år, 2022 och 2023, och krävde noggrann projektledning och samordning för att säkerställa att allt flöt smidigt. Vårt dedikerade team av experter och yrkesmän arbetade tillsammans för att skapa dessa gröna tak och göra dem till en funktionell och visuellt tilltalande del av området.

Resultatet av vårt arbete

När projektet var klart kunde vi stolt blicka ut över de gröna taken i Fittja. De var inte bara estetiskt vackra utan också en viktig del av en mer hållbar och miljövänlig stadsmiljö. Gröna tak har många fördelar, inklusive att minska temperaturer, förbättra luftkvaliteten och minska regnvattenavrinning. Dessa tak blev en del av Fittjas gröna omvandling och är ett utmärkt exempel på hur man kan använda takytor för att skapa positiv miljöpåverkan.

ABTOT är stolta över att ha varit en del av detta projekt och ser fram emot att fortsätta arbeta med gröna tak och andra gröna projekt som främjar hållbarhet och biologisk mångfald. Kontakta oss om du har egna idéer för gröna projekt eller behöver expertrådgivning om hur du kan göra din utemiljö mer miljövänlig och hållbar. Vi är här för att hjälpa dig att förvandla dina visioner till verklighet.

Grävskopa på vintern

Intresserad av att renovera en utemiljö?

Läs mer om hur vi jobbar med utemiljöer

ABTOT är din expertpartner inom totalentreprenad för utemiljöer. Vi förstår att skapandet av en perfekt utomhusmiljö kräver inte bara kompetens inom olika områden, utan även en helhetssyn och en passion för att överträffa förväntningar.

totalentreprenor-utemiljo

Se liknande projekt

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)