BAS Barkaby

Under säsongen 2021-2022 genomförde ABTOT ett spännande projekt som involverade allt från grundläggande tätskikt till den imponerande färdigställningen av finplanering. Vårt engagerade team arbetade med hängivenhet och skicklighet för att skapa en utomhusmiljö som skulle vara funktionell och visuellt imponerande.

Entré BAS Barkaby

Kreativa lösningar och imponerande kranoperationer

Projektet presenterade flera utmaningar som vår kompetenta personal mötte med kreativa lösningar. En av de mest utmärkande utmaningarna var att transportera material till bro-entrén, vilket krävde en imponerande kranoperation. Vår målmedvetenhet och flexibilitet gjorde det möjligt för oss att hantera dessa hinder och säkerställa att projektet fortsatte smidigt.

Samarbete med Atrium Ljungberg

I samarbetet med Atrium Ljungberg, arbetade vi tillsammans för att omsätta den fantastiska designen till verklighet. Resultatet är en plats som inte bara är funktionell utan också estetiskt tilltalande och minnesvärd.

ABTOT är stolta över att ha varit en del av BAS Barkarby-projektet och ser fram emot fler spännande utmaningar och möjligheter i framtiden. Vår passion för att skapa utomhusmiljöer som överträffar förväntningarna driver oss att fortsätta leverera högkvalitativa resultat för våra kunder.

Mindre entrédörr BAS

Intresserad av att renovera en utemiljö?

Läs mer om hur vi jobbar med utemiljöer

ABTOT är din expertpartner inom totalentreprenad för utemiljöer. Vi förstår att skapandet av en perfekt utomhusmiljö kräver inte bara kompetens inom olika områden, utan även en helhetssyn och en passion för att överträffa förväntningar.

totalentreprenor-utemiljo

Se liknande projekt

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)