1. Start
  2. /
  3. Referensprojekt
  4. /
  5. Lekplats Havsfrun

Ny lekplats i Smedslätten - inspirerad av havet

På uppdrag av Bromma stadsdelsförvaltning har ABTOT haft förmånen att skapa en ny lekplats mitt bland de pittoreska villorna i Smedslätten, Bromma. Det här projektet var en chans för oss att ge områdets barn och familjer en lekplats som inte bara är underhållande, utan också inspirerad av naturens skönhet - specifikt havet.

Närbild på en träval

Kreativitet, säkerhet och kvalitet

För att skapa en lekplats som verkligen sticker ut och är minnesvärd, valde vi att tematisera den kring havet. Detta tema är en hyllning till naturen och skapar en fantasifull och spännande miljö för barn att utforska. På lekplatsen kommer du att upptäcka en mängd utrustning som är inspirerad av havet, från piratskepp och fyrar till fiskar och sjöjungfrur.

Säkerhet är alltid vår högsta prioritet när vi skapar lekplatser, och denna lekplats är inget undantag. Alla lekredskap har noga granskats och testats för att säkerställa att de uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna, så att barn kan leka och utforska tryggt.

Ett utomhusområde för samhörighet och glädje

Denna lekplats är mer än bara en plats att leka. Den är ett utrymme för samhörighet, skratt och glädje. Det är en plats där barn kan träffas, skapa minnen och utforska sina fantasier. ABTOT är stolta över att ha varit en del av detta projekt och ser fram emot att fortsätta skapa fantastiska utemiljöer som inspirerar och glädjer människor i hela Stockholm. Om du har liknande projekt eller behöver experthjälp inom utemiljöer, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

lekplats med stuga

Intresserad av att renovera en lekplats?

Läs mer om hur vi jobbar med Lekplatser

Vi förstår värdet av lek och lärande för barn. Genom att erbjuda specialiserade tjänster för att bygga lekplatser strävar vi efter att skapa platser där barn kan utforska, skapa och uppleva ren glädje.

lekplats-min

Se liknande projekt

Begär en offert

Intresserad av våra tjänster? Fyll i dina uppgifter och beskriv ditt projekt. Vi återkommer med en skräddarsydd offert inom kort.

Kontakta Simon vid frågor

kontakt-01

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Namn*(Obligatoriskt)