Abtot Mark och Anläggning

Nytänkande företag i en konservativ bransch

Kontakta ossVåra tjänster

Om oss

ABTOT Mark och Anläggning

ABTOT har som mål att genom ett gediget arbete och god fackmannakunskap utföra tjänster åt våra kunder så de är nöjda och vi kan bygga långsiktiga kundrelationer. Vi säkrar kundens krav genom egenkontroll genom vårat kvalitets- och miljösystem där vi är certifierade i ISO9001 och ISO14001 för ett standardiserat verksamhetssystem.

Vi vill även säkra våra medarbetares arbetsmiljö, genom att följa SFS1977:1160/1166. Att säkra kundens krav bygger på kommunikation mellan människor, varför vi understryker detta i våra entreprenader.

ABTOTs viktigaste mått på kvalitet är nöjda kunder. Allt vårt arbete skall därför utföras i enlighet med de av företagsledningens uppsatta kvalitetsmål. Målen når vi om alla våra tjänster och produkter uppfyller avtalade villkor.

För att göra detta skall vi:

  • Leverera produkter och tjänster med rätt kvalitet
  • Leverera i rätt tid, och på rätt sätt
  • Dokumentera levererade produkter
  • Alltid sträva efter att förbättra kvaliteten på vårt eget arbete

På så sätt garanteras våra kunder att arbete och service levereras enligt specifikationer och kontrakt - att göra rätt från början och leverera i rätt tid skall gälla för allt arbete inom ABTOT.

Historien berättad

”Anläggning och trädgård finns i blodet.”

På 1960-talet startade Tage Olofsson sitt företag ” Aktiebolag Tage Olofssons Trädgårdsanläggning” i Malmö.

Företaget heter idag ABTOT Aktiebolag och drivs av Tages tre söner; Anders, Mikael och Patrik Olofsson.

Tredje generationens anläggare Simon Olofsson började jobba på ABTOT redan som 8- åring genom att hjälpa till på sommarlovet. Från börjar var det inte mycket mer än ett extrajobb emellan studierna men i 20-årsåldern tilltog intresset och snart var en ansökan inskickad till SLU Alnarp och Landskapsingenjörsprogrammet.

Våren 2011 tog Simon examen och fick anställning hos Vivaldi AB i Stockholm som projektledare inom anläggning.

Knappt 2 år senare bildade Simon företaget ”ABTOT Mark & Anläggning AB” tillsammans med ABTOT Aktiebolag och ett intresse för entreprenörskap växte fram.

Sedan bildandet i slutet på 2012 har det hänt mycket på ABTOT Mark & Anläggning. • Malmö-företaget ABTOT har blivit utköpt och 3 nya delägare alla verksamma i bolaget har klivit in.

  • Företaget har strax över 20 medarbetare.
  • Projekten har ändrats från att anlägga trädgårdar till att anlägga offentliga utemiljöer.
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  08-15 46 33

  stockholm@abtot.se

  0708-96 47 55

  info@abtot.se